Muslinger

Muslinger

20-25 minutter

Muslinger er havets skat, og vores opskrift kombinerer deres delikate smag med sundhed. Vores muslinger med fløde og pikant ost som er kogt i vin er fyldt med protein, omega-3 fedtsyrer og antioxidanter for at styrke din krop og forføre dine smagsløg.

Ingredienser

1 kg muslinger
2 gulerødder
2 stængler bladselleri
1 zittauer løg
2 fed hvidløg
2 dl hvidvin eller 1 dl vineddike
1/2 pk Pikant ost
1 dl fløde
1 håndfuld frisk bredbladet persille
eller andre krydderurter

Sådan gør du

TILBEREDNING

20-25 minutter

Rens muslinger. Skyl og tag ”skæget af”. De skal være lukkede og hele. Ellers skal de kasseres.

Skær grønsager fint og sauter i en stor gryde.

Vin eller vineddike og vand på og lad det simre med låg på til grøntsagerne bliver som du vil spise dem.

Kom pikant ost og fløde på. Når det koger ”eller sekundet før” hælder man muslinger i gryden. De er færdige så snart de er åbne.

Drys med persille eller andre krydderurter.